ترس
قرار است برايت مهمان بيايد . دقيق نگفته است چه موقع پايش را مي گذارد به خانه ات. اما مي داني كه امروز خواهد آمد.
از روز قبل آماده شده اي . تمام خانه را تميز و مرتب كرده اي ، خريدهايت را انجام داده اي و…
اين وقتها در تمام طول روز خود و خانه ات را آراسته نگه مي داري چرا كه هر لحظه ممكن است مهمانت از راه برسد.
تصور كردن مرگ و روز رستاخيز نيز همين گونه است. انگار كه فرشته اي آمده پيشت . روبه رويت نشسته و به چشمانت خيره شده و آرام در گوشت مي گويد:
(به زودي نوبت تو مي رسه ،آماده اي؟)
به اين فكر مي كني كه وقتي آدمها فكر رفتن در سر داشته باشند نوع زندگي شان انگار عوض مي شود،رفتارهايشان ،حرفهايشان، توجه شان به ديگران ،توجه شان به خدا و…همه و همه تغيير مي كند.
چشمانت را مي بندي و زندگي ات را تصور مي كني در حالي كه هر لحظه به رستاخيز و قيامت فكر مي كني.
سختي اش را تصور مي كني پاها و دستهايت حركت مي كنند به سمت انجام دادن كارهاي خوب. اين رمزو راز ترس از آخرت است .
ترس از آخرتي كه تو را به حركت در نياورد براي نزديك تر شدن به خدا ،ترس نيست كه توهمي است از نوع غفلت.
مرگ بر آمريكا
انرزی مثبت
وقتی ناراحت و بی حوصله هستید جذب انرژی مثبت محیط ، کار سختی به نظر می رسد اما اگر باور داشته باشیم که شادی و غم زاییده شرایط محیطی اطراف ما نیست بلکه حاصل انتخاب ماست آن وقت انتخاب بین شادی و غم آسان می شود.
شاد بودن و شاد زیستن آسان است اگر بخواهیم :
1- روز خود را با دعا، نیایش و شکرگذاری شروع کن
زمانی که دعا کردن را شروع می کنی ، انگار دری را باز کرده و به سوی خدا گام بر می داری. دعا و شکرگذاری تو را به منبع خلقت وصل می کند و همین حضور در محضر خالق ، حال و هوایی مثبت در تو ایجاد کرده و میزان انرژی مثبت در وجود تو را چندین برابر می کند که باعث آرامش کل وجود شما می شود.
2- همان طور با دیگران رفتار کن که دلت می خواهد با تو رفتار شود
وقتی روز خود را با دلخوری آغاز کنی ، تمام روزت را تباه کرده ای. وقتی فکر کنی که دیگران هم عین خودت هستند و فقط از لحاظ ظاهر با تو فرق می کنند ، دیگر دلت نمی خواهد در مقابل آنها جبهه بگیری و احساسات منفی ات را نثارشان کنی. توجه داشته باش که رفتار آگاهانه ات باعث می شود انرژی مثبت اطرافیان را به سوی خودت جذب کرده و باتری وجودت را با انرژی مثبت آنها شارژ کنی.
3- در هر وضعیتی سعی کن بیشتر جنبه های مثبت را ببینی و بر روی آنها تمرکز کنی
در اصل ، هر وضعیتی از زندگی ، سراسر عظمت و فیض الهی را به تصویر می کشد و حقیقت واحدی را آشکار می کند : در همه چیز خیر و در همه کس روح الهی نهفته است. وقتی با این دید ، به دنیا بنگری خیر و برکت الهی از کائنات به سوی تو سراریز می شود.
4- از کنترل کردن همه چیز دست بردار
زندگی جاری است و ذات آن تحول و دگرگونی است. هر چقدر در برابر زندگی جبهه بگیری ، بیشتر رنج می بری. هر موقع که بخواهی اوضاع و شرایط زندگی را کنترل کنی ، حالت اضطراب و فشار عصبی به تو دست می دهد که همین باعث تولید انرژی منفی می شود. فقط تصور کن که زندگی ، رودخانه ای پرجوش و خروش است ، آیا فایده ای هم دارد که با آن دست به گریبان شوی؟ بهتر نیست که آن را رها کنی و با جریان زندگی پیش روی؟ وقتی خودت را در اختیار جریان زندگی بگذاری ، کلی انرژی مثبت ایجاد می کنی و در نتیجه خیر و برکت و فیض الهی را به سوی خود می کشانی.
5- زندگی پر از صلح و صفا را تجسم کن
ذهن تو هم مثل ذهن بیشتر مردم به افکار منفی معتاد شده است. لازم است آگاهانه این اعتیاد را ترک کنی تا انرژی مثبت جذب شود. هوشیار باش و بگذار تصاویر هولناک ناشی از تفکر منفی از ذهنت بیرون برود. در عوض جریان آرامی از زندگی را مجسم کن. این تغییر نگرشی ذهنی که موجب جذب انرژی مثبت می شود ، خودت را هم مات و مبهوت می کند.
6- نگران آینده نباش، تنها برنامه ریزی کن و به خدا توکل کن
در طول تاریخ بشریت ، نگرانی به هیچ کس خدمتی نکرده است. هر آنچه که قرار است رخ دهد ، عملی می شود. کاری هم ازدست تو بر نمی آید. در اصل هر آنچه را که تو از بابت آن نگران هستی ، در اکثر مواقع روی نمی دهد. پس چرا انرژی ات را روی نگرانی هدر می دهی؟ هر نوع نگرانی باعث می شود درونت را پر از انرژی منفی کنی که به راحتی سلامتی تو را به خطر می اندازد. کافی است عاقلانه برنامه ریزی کنی و بعدش هم به خدا توکل کنی.
7- از دلخوری دست بردار
گذشته ها گذشته ، گذشته برنگشته و جزو خاطرات تو شده است. آیا امکان دارد در گذشته زندگی کنی؟ به هیچ وجه! به هر حال اگر مدام خاطرات ناخوشایند گذشته را در ذهنت جا بدهی همیشه یک جورایی دلخور هستی. پس عفو و بخشش را یادبگیر و با این حرکت ، یک عالم انرژی مثبت جذب کن.
8- اوقاتی را در طبیعت سپری کن
دلت می خواهد انرژی مثبت جذب کنی! سری به طبیعت بزن. به پارک برو ، به درختان و گل ها نگاه کن که چگونه با وزش باد ، باوقار و متانت حرکت می کنند. ببین چگونه آرامش و صفا را از وجودشان منعکس کرده و انرژی مثبتشان را به تو منتقل می کنند؟
9- در مقابل دیگران جبهه نگیر
هنگام معاشرت با دیگران سعی کن که حضورت آگاهانه باشد تا اینکه در ذهن خودت ساکن باشی. بگذار مردم هم حرف خودشان را بزنند و عقایدشان را ابراز کنند. دست از جبهه گیری بردار تا مردم جذب طبیعت آرام تو شوند ، چون انرژی مثبت است که از تو ساطع می شود.
10- آرامش را در وجودت احساس کن
چشمانت را ببند و سعی کن که از درون ، جسمت را احساس کنی. از سبکی و آرامش که در وجودت ایجاد می شود تعجب می کنی. همین سبکی موجب جذب انرژی مثبت و بیرون راندن انرژی منفی می شود. با به کارگیری روش های بالا انرژی مثبت را جذب می کنی. یادت باشد که طبیعت و سرنوشت تو ایجاب می کند که لحظه به لحظه هوشیار و در زمان حال باشی تا آرامش و انرژی مثبت جذب شده را هم به دیگران انتقال دهی.
منبع : مقاله “ده راهکار برای جذب انرژی مثبت ” - برگرفته از پورتال موفقان - گروه موفقیت فردی
ثبت نام حوزه های علمیه
مرکز آموزش عالی حوزوی امام جعفر صادق(علیه السلام) شهرستان شاهرود، در سال تحصیلی 1397-1396 از میان طلاب و دانشجویان ، دانش پژوه می پذیرد.
شرایط پذیرش
1. طلاب :
داشتن مدرک سطح دو حوزه های علمیه خواهران و جامعه الزهراء قم
2. دانشجویان:
دارندگان مدرک کارشناسی دانشگاه های سراسر کشور ( در رشته های مرتبط با حوزه )
(بدون شرایط سنی)
شیوه های تحصیلی
مقطع کارشناسی ارشد:حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری
مقطع تخصصی :سطح4(دکترا) به صورت حضوری ویژه فارغ التحصیلان سطح 3 حوزه های علمیه خواهران
متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی سایت:
آدرس :
شاهرود، خیابان 17 شهریور ساختمان 5 طبقه مرکز آموزش عالی امام جعفر صادق(علیه السلام)
تلفن:
32240482- 32237424-023
چهره های خندان
چهره ی خندان به معنای نبودن غم و اندوه نیست
بلکه
به معنای توانایی برخورد با آن ها است
تمام تقوا
رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
تَمامُ التَّقوى أن تَتَعلَّمَ ما جَهِلتَ و تَعمَلَ بِما عَلِمتَ
همه تقوا اين است كه آنچه را نمى دانى بياموزى و آنچه را مى دانى به كار بندى.
ميزان الحكمه، محمد محمدی ری شهری، ج 13، ص403
غرور
هیچ وقت به خودت مغرور نشو
برگ ها همیشه وقتی می ریزند
که فکر می کنند طلا شده اند
رابطه کسب دانش و بهشت
رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمودند:
من سلك طريقا يطلب فيه علما سلك الله به طريقا إلى الجنة
هر که راهى رود که در آن دانشـى جـوید ، خداوند او را به راهى که به سـوى بهشت است ببرد
ميزان الحكمة، محمدی ری شهری، ج 3 ،ص2073
تواناترین انسان ها
«روزي پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلّم) به اصحاب رو كرد و فرمود كه تواناترين شما چه كسي است؟ گفتند كسي كه در كشتي گرفتن رقيب خود را بر زمين زند. حضرت فرمود: توانا آن نيست كه ديگري را به زمين زند بلكه كسي است كه در حال خشم بر نفس خويش چيره آيد و زمينگيرش كند.
هرگاه خواستيد در برابر نفوذ شيطان بر نفس خويش پيروز شويد، جلوي خشم و غضب خود را بگيريد، زيرا چنين زماني بهترين فرصت براي تسلط شيطان بر انسان است».[1]
1.ادب قضا در اسلام ، آیت الله جوادی آملی ،ص 97
رابطه غضب و خرد
امام جعفر صادق(علیه السلام):
من لم يملك غضبه لم يملك عقله
هر كه مالك خشم خويش نباشد، مالك خِرد خويش نیست.[1]
1.شرح أصول الكافي،ملا صالح مازندراني، ج ، ص 315