زيبايي مردانه
سلامت پوست صورت مردان با ريش
جلوگيري از 90تا 95درصد اشعه هاي فرا بنفش .
محافظي در برابر باد و هواي سرد
با ريش چهره مردان ديرتر پير مي شود
خواص و فوايد سنگ پا
استفاده از سنگ پا پديده ي جديدي نيست .در قرون وسطي ابتدا در روم و سپس در خاورميانه ، مردم به استفاده از اين سنگ روي آوردند.
امروز از سنگ پا در درجه اول براي زدودن بافتها و سلولهاي مرده و به عنوان يك لايه بردار در پاشنه پا استفاده ميشود.
چون كشيدن سنگ پا به ناحيه پاشنه پا، فضولات و مواد زايد را از قسمتهاي بالاي بدن به قسمتهاي پايين بدن ميكشاند و از بدن خارج ميكند ، لذا اينكار ميتواند در تسكين سردردهاي شديد ، دردهاي سياتيكي، درد معده ، اكثر بيماريهاي مغزي و…كمك شاياني كند. استفاده از سنگ پا در افرادي كه در سن رشد قرار دارند ، با تحريك هيپوفيز مغز و توليد هورمون رشد به افزايش قدشان كمك شاياني ميكند.
سنگ پا هرچه خشن تر باشد جذب ماده زيادتر است.
بهتر است شب هنگام از سنگ پا استفاده كنيد تا بعد از سنگ پا كشيدن پوست پا بتواند استراحت كند.
زدن روزي 10 دقيقه سنگ پا باعث تنظيم انسولين خون بخصوص در بيماران ديابتي نوع 2 ميشود.
توصيه هاي بهداشتي
1- حتما سنگ پاي شخصي داشته باشيد
2-حتما از سنگ پاي پوكه معدني استفاده كنيد.
3-تحت هيچ شرايطي سنگ پا را در حمام نگهداري نكنيد
4- هر از گاهي جهت ضد عفوني كردن سنگ پا را در سركه انگور يا بتادين به مدت چند ساعت قرار دهيد.
حديث سلامتي
امام صادق (ع):
انگور عصب را محكم ميكند و ناراحتي را از بين ميبرد و نفس را پاك ميكند.
كمر درد
5 اشتباه روزمره كه باعث كمر درد مي شود:
# رانندگي طولاني مدت
# كارهاي نشسته
#پوشيدن كفش پاشنه بلند
# حالت خواب نا مناسب
# حمل كيف هاي سنگين
برام خيلي جالب بود
آیا میدانید معنای کلمه ناهار چیست؟
دهخدا برای ما معنی میکند:
معنای کلمه ناهار در ادبیات فارسی
نا به معنای منفی و سلب کردن
آهار :به معنای خورش و غذا
ناهار به معنای: غذا نخوردن
وقت ناهار است یعنی وقت نخوردن است
یعنی زمانی که نخوردن موجب سلامتی بدن میشود.
به طور خلاصه باید گفت که در قرآن کریم تصریح شده است که غذای بهشتیان مشتمل بر دو وعده صبح و عشاء است و بنابر مصرّح احادیث شریف و نیز متن های علمی معتبر طبّ قدیم، ما هرگز وعده ای به نام ناهار نداریم و از اتّفاق مهمترین وعده غذایی شام است. بحث مفصّل روایی در این مورد را به جای خود واگذار می کنیم؛ امّا با دو منطق ساده، ضرورت #شام_خوردن را توضیح می دهیم.
ضرورت #شام خوردن بنابر منطق طبّ جدید:
بین ناهار امروز و صبحانه فردا چیزی حدود ۲۰-۱۸ ساعت فاصله است و در این مدّت بدن، غذای ناهار را کاملاً می سوزاند، انرژی لازم را استفاده و بقیه را ذخیره می کند. امّا در شب و به هنگام خواب قرار است کارهای مهمّی انجام شود؛ از جمله آنها ساختن بسیاری از هورمون های مورد نیاز بدن است که از اتّفاق، اعمالی بسیار انرژی بر هستند؛ ولی چون فرد شام نخورده است انرژی نقدی برای این کار موجود نیست و استفاده از انرژی ذخیره نیز یک فرآیند معمول و سهل الوصول نیست؛ بنابراین کسی که شام نمی خورد به تدریج دچار اختلالات هورمونی می شود. به همین جهت هم هست که با مدّتی ادامه رژیم – حتّی در افرادی که شام خوردن را قطع نکرده اند؛ بلکه آن را کم کرده اند – و به ویژه در خانم ها، مسایلی چون اختلالات قاعدگی، ریزش مو، مشکلات پوستی، اختلالات روحی و روانی و کمبود انرژی و خستگی و … بروز می کند. این مشکلات در بین افرادی که رژیم می گیرند بسیار شایعند.
خوردن این خوراکی ها با هم ممنوع است
مصرف لبنیات با گوشت سفید (مرغ ،ماهی و…) مصرف تخم مرغ و ماهی به دلیل اختلاف در مزاج انسانها، احتمال بروز بیماریهایی مانند جزام (خوره)، فالج، نقرس، بواسیر، قولنج، درد دندان و امراض رطوبتی میشود.
همچنین مصرف سرکه و حلیم، مصرف لبنیات و ترشیجات باعث انجماد شیر در معده میشود، مصرف پنیر و ماست چکیده، پنیر و بادام، سرکه و عدس یا سرکه و ماش و سرکه و ماست، باعث لکه و پیسی در پوست صورت میشود.
مصرف ماست و ترب، شیر برنج و سویق(آردگندم) که باعث قولنج و بروز نفخ در بدن میشود. مصرف انار و حلیم(هریسه) که باعث گرفتگی در مویرگها میشود. مصرف خربزه و عسل که باعث سنکوب شدن و سایر امراض میشود.
مصرف خربزه و مویز یا خربزه و انبه نیز مناسب نیست، مصرف کله گوسفند و انگور به علت تشدید لزوجیت و بلغمیت (مزاج سرد و تر) ممنوع است و خوردن اغذیه گرم و سرد با هم، و همچنین خوردن غذاهایی که دارای طبیعت سرد هستند و در نهایت خوردن غذاهایی که دارای طبیعت گرم هستند و همچنین خوردن غذاهای نفخ آور به همراه اغذیه نفخ آور ممنوع است.
خوردن غذاهایی که بر روی غذاهای قبلی ممنوع است
خوردن سرکه بعد از برنج غذاهای نفخ آور، لزج ،گس، لطیف (ماهی ،شیر و هندوانه) و سنگین به ترتیب بر روی غذاهای نفخ آور، لزج ،گس ،لطیف وسنگین خورده شده مناسب نیست.
آشامیدن آب سرد بعد از غذاهای گرم یا بعد از استحمام مفید نیست،آشامیدن آب سرد بعد از خوردن میوهها به خصوص میوههای سرد مانند خربزه و هندوانه باعث تولید سم در بدن میشود.
آشامیدن آب گرم بعد از غذای شور، آشامیدن آب سرد هنگامی که معده خالی باشد مثلاً ناشتا، خوردن ترشی بعد از شیرینی، آشامیدن آب سرد بعد از ورزش و ریاضت و حرکات سنگین، خوردن خربزه و هندوانه بر روی آب گوشت و گوشتها باعث سنگینی و بروز امراض متعدد میشود.
آشامیدن آب سرد و بلافاصله خوابیدن، آشامیدن آب بلافاصله پس از صرف غذا به خصوص در سرد مزاجها، آشامیدن آب در هنگام غذا خوردن، آشامیدن آب سرد بدون توقف احتمال آن را دارد که امراض متعددی رخ دهد، از آن جمله اگر سردی آن به قلب برسد به علت انطفاع حرارت غریزی احتمال سکته خواهد بود. همچنین، اگر به کبد برسد موجب بیماری استثقاء خواهد بود. اگر سردی آن به مغز برسد موجب استرخاء و سستی اعضا (ام اس) خواهد بود و همچنین اگر سردی آن به آلات تنفس و صوتی برسد باعث اختلال در عملکرد اعضای مذکور خواهد شد.
آشامیدن آب بعد از خوردن غذاهای ترش، شیرین و مصرف آب بعد از خوردن ادویه اسهال آور است، همچنین، آشامیدن آب سرد بعد از غذا و بعد از شیرینیها باعث آسیب رساندن به دندانها و افتادن زودرس آنها میشود.
خواص خرما از دید پزشکان
1- طبع خرما گرم و خشك است. 2. براي رفع خشونت و نرم كردن سينه 50 گرم خرما در 1000 گرم آب جوشانده صاف نموده روزي 2 تا 3 استكان بخوريد. البته اين براي افراد سرد مزاج بسيار خوب است.
3. براي تقويت كليه از شربت فوق استفاده كنيد.
4. كساني كه درد كمر يا درد مفاصل دارند مي توانند از شربت خرما كه در شماره 2 آمده است استفاده كنند.
5. اگر خرما با شنبليله خورده شود جهت سنگ مثانه مفيد است.
6. براي تقويت نيروي جنسي خرما را در شير تازه خيس كرده كمي دارچين بزنيد و صبح به عنوان صبحانه بخوريد و سپس كمي شير بالاي آن ميل كنيد.
البته براي گرم مزاجان زياد خوب نيست.
7. كساني كه ميخواهند سنگ مثانهشان خرد شود از دمكردة آن استفاده كنند (دم كرده هسته خرما) و دم كردة آن بسيار قابض است و كساني كه يبوست دارند سعي كنند در هنگام استفاده از دم كردة خرما از غذاهاي ساده و ملين استفاده كنند.
8. به خاطر وجود ويتامين B در خرما ميوه خوبي براي تعادل اعصاب و نيز باعث رشد است.
9. فسفري كه در خرما وجود دارد باعث سر زنده نگاه داشتن سلولهاي عصبي مي شود.
10. براي كمبود آهن بسيار مفيد است.