آداب تغذيه صحيح در ماه رمضان
31 خرداد 1396
آداب تغذيه صحيح در ماه رمضان به شرح زير است:
1.پرهيز از خوردن نوشيدني هاي خنك يا داغ در هنگام افطار
2. باز كردن روزه با يك ليوان آب يا شير ولرم همراه با شيريني هاي طبيعي مانند خرما ، عسل يا كشمش
3. استفاده از شربت هايي حاوي عرقيات يا خاكشير و تخم شربتي براي جبران مايعات بدن نيم تا يك ساعت پس از افطار
4. كاهش استفاده از شيريني هايي مانند زولبيا و باميه
5. استفاده از كربوهيدرات هايي همچون نان، غلات و ماكاروني سبوس دار در وعده هاي افطار و سحر
صرف شام سبك دو ساعت پس از افطار
6.پرهيز از مصرف غذاهاي سرخ شده ، چرب ، ادويه دار، شور و پر حجم
7.استفاده از غذاهاي آب پز شده و خورشت هاي آبدار و كم نمك